Home


CREATIEF ONTWIKKELAAR

Green Concept is een creatief ontwikkelbureau, met de focus op strategie, conceptontwikkeling en business development

Oprichter Eric Haas verbindt een jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven (management en business development) aan creatief ondernemerschap en artistiek talent. Daarmee slaat hij bruggen tussen werelden die normaal gescheiden blijven.

Eric fungeert als een bevlogen innovator en een aanstekelijk inspirator. Iemand die scherp de mogelijkheden ziet, aanvoelt wat speelt (ook onderhuids), vijf stappen vooruit denkt en graag initiatief en risico neemt, niet verzuimt de kar te trekken en mensen in beweging krijgt.

Green Concepts werkt aan projecten die economisch, sociaal en maatschappelijk zinvol zijn, een duurzaam karakter hebben en bij voorkeur de wereld een stuk mooier maken. Dat doen we samen met een groot netwerk van kleurrijke mensen en hoogwaardige professionals uit velerlei gebieden.

 • Strategie en innovatie
 • Creëren van sterke concepten, producten en diensten
 • Verbinden van passie en autheticiteit met business
 • Overbrengen van inspiratie en energie
 • Tot ontwikkeling brengen van onbenut potentieel
 • Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
  Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek!

  GROENE ENERGIE

  In onze visie werken altijd twee krachten nauw samen om ontwikkelingen mogelijk te maken: groene energie die creëert (verkennen, vormen, verbeelden, activeren, etc) en rode energie die realiseert (plannen, uitvoeren, evalueren, bijstellen).

  Green Concepts levert groene energie. We ontwikkelen ideeën en concepten, maken sprekende beelden, zorgen voor een solide business model en inspireren tot actie.
  Wij noemen het model spincreatie, omdat het een spinwiel kan zijn voor ontwikkelingen. Duurzaam.